Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@12:46:01 GMT

رابطه تلفن همراه با تومور مغزی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۳۱۸۹

رابطه تلفن همراه با تومور مغزی چیست؟

 تعداد فزاینده‌ای از شواهد نشان می‌دهد که تلفن‌های همراه باعث سرطان مغز نمی‌شوند.

بر اساس یک مطالعه جدید، استفاده از تلفن همراه باعث افزایش بروز تومور مغزی نمی‌شود. این تحقیق یافته‌های قبلی را تقویت می‌کند که نشان می‌داد موبایل‌ها با سرطان مغز مرتبط نیستند.

دکتر جسیکا جونز، استادیار انکولوژی دانشکده پزشکی مک گاورن در هیوستون در مصاحبه‌ای به Digital Trends گفت: «این مطالعه بسیار مهم بود، زیرا ما شاهد افزایش موارد سرطان از سال ۱۹۷۵ تا ۱۹۹۲ بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

جونز گفت که موارد سرطان مغز از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۸ افزایش یافته است و افزود: چه چیزی می‌تواند باعث چنین افزایشی شود؟ در آن بازه زمانی چند روند وجود داشت، از جمله استفاده از تلفن‌های همراه. این مطالعه بیماران زیادی را مورد بررسی قرار داد که می‌توانیم مطمئن باشیم که تلفن‌های همراه باعث سرطان مغز نمی‌شوند.

در مطالعه اخیر، محققان سلامت بیش از یک میلیون زن را در بریتانیا پیگیری کردند. محققان بهداشت جمعیت آکسفورد و آژانس بین المللی تحقیقات سرطان از این مطالعه که در مجله موسسه ملی سرطان منتشر شده است، گزارش دادند که خطر افزایش تومور‌های مغزی به طور کلی یا بر اساس نوع فرعی تومور مغزی یا محل آن در کاربران تلفن همراه وجود ندارد (در مقایسه با کسانی که هرگز از آن استفاده نکرده اند).

کرستین پیری، یکی از نویسندگان این مطالعه، از واحد اپیدمیولوژی سرطان در آکسفورد، گفت: «این نتایج شواهد انباشته‌ای را تأیید می‌کند که استفاده از تلفن همراه در شرایط معمول خطر تومور مغزی را افزایش نمی‌دهد».

با این حال، محققانی که این مطالعه را رهبری کردند، هشدار دادند که یافته‌های آن‌ها محدود است. آن‌ها گفتند که مشخص نیست که آیا خطرات مرتبط با استفاده از تلفن همراه در افرادی که از تلفن همراه استفاده می‌کنند به طور قابل توجهی بیشتر از معمول زنان مورد مطالعه متفاوت است یا خیر. در این مطالعه، تنها ۱۸ درصد از کاربران تلفن گزارش کردند که هر هفته ۳۰ دقیقه یا بیشتر با تلفن همراه صحبت می‌کنند. نویسندگان این مطالعه خاطرنشان کردند کسانی که برای مدت طولانی از تلفن همراه استفاده می‌کنند، می‌توانند با استفاده از کیت‌های هندزفری یا بلندگو، قرار گرفتن در معرض امواج رادیویی را کاهش دهند.

شرکت کنندگان در مطالعه شامل کودکان یا نوجوانان نمی‌شدند، اما سایر محققان ارتباط بین استفاده از تلفن همراه و خطر ابتلا به تومور مغزی را در این گروه‌ها بررسی کرده اند و هیچ روند نگران کننده‌ای پیدا نکرده اند.

منبع: نبض فناوری

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلفن همراه تومور مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم