Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@13:23:37 GMT

داروی جدید آلزایمر چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۳۰۷۲

داروی جدید آلزایمر چیست؟

آیا دارویی که برای درمان اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) استفاده می شود می تواند به افراد مبتلا به بیماری آلزایمر خفیف کمک کند؟ نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که این استراتژی می تواند کارساز باشد. داروی Riluzole بیش از 20 سال است که برای کند کردن پیشرفت ALS ، که معمولاً بیماری لو گریگ یا همان اسکلروز جانبی آمیوتروفیک نامیده می شود ، استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛  این مطالعه در دو مرحله نشان داد که این دارو کاهش متابولیک مغز را کند می کند و تأثیر مثبتی بر شناخت افراد مبتلا به آلزایمر خفیف دارد. در این مطالعه از 50 بیمار 50 تا 90 ساله خواسته شد که دارو را دو بار در روز به مدت شش ماه استفاده کنند. مدیر اجرایی و بنیانگذار این مطالعه ، می گوید: "با استفاده از دو نوع اسکن مغزی به عنوان نشانگرهای زیستی-این مطالعه توانست پیشرفت متابولیسم مغز را در بیماران تحت درمان اندازه گیری کند و این پیشرفتها را با تغییرات شناختی و پیشرفت بیماری مرتبط سازد."

مدیر ارشد علوم بنیاد کشف دارو آلزایمر در بیانیه خبری خاطرنشان کرد: "این  دارویی است که به سرعت به پیشرفت روند تحقیق کمک می کند. این دارو مکانیسم بیولوژیکی مهمی را هدف قرار می دهد که کمتر مورد مطالعه بوده و گاهی اوقات با سازوکار افزایش سن اشتباه گرفته می‌شود. اما طراحی دقیق این آزمایش هم نشانگرهای زیستی و هم نتایج بالینی را اندازه گیری می کند."

داروی Riluzole یک انتقال دهنده عصبی در مغز به نام گلوتامات را هدف قرار می دهد که نقش مهمی در افزایش توانایی سلول های عصبی در ارسال سیگنال به یکدیگر دارد. به گفته محققان ، اختلال در تنظیم گلوتامات باعث ایجاد چرخه ای سمی در بیماری آلزایمر می شود.

این مطالعه تغییرات قابل توجهی در سطح گلوتامات در بیمارانی که این دارو را دریافت کرده بودند ، نشان داد. میزان عوارض جانبی در بیماران مصرف کننده داروی riluzole و کسانی که شبه دارو را مصرف می کردند یکسان بود.

یک استادیار مغز و اعصاب  گفت: قرار است یافته های این آزمایش در فاز 3 با تعداد بیشتری از بیماران و طی مدت بیشتری برای ارزیابی ایمنی و اثربخشی دارو در بیماران آلزایمر بررسی می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مغز آلزایمر دارو اسکن مغزی درمان آلزایمر اسکن مغزی دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۳۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!