Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-06@19:42:07 GMT

اولین علامت بیماری کووید ۱۹ شدید چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۵۴۳۷

به گزارش جام جم آنلاین، محققان در این مطالعه، پرونده الکترونیک سلامت بیش از ۳۶۰۰۰ بیمار کرونایی را در پنج بیمارستان فلوریدا تجزیه و تحلیل کردند. از این تعداد، ۱۲٪ به کووید ۱۹ شدید مبتلا شده بودند.

براساس نتایج این مطالعه، بیماران دارای گیجی و سردرگمی ذهنی سه برابر بیشتر از بیماران فاقد چنین علائمی دچار بیماری شدید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دیوید مارا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه فلوریدا، در این باره می‌گوید: «یکی از موارد اصلی در درمان کووید ۱۹، یافتن علائمی است که نشان می‌دهد ممکن است دچار بیماری تهاجمی یا شدید شده باشید.»

مارا در ادامه افزود: «آنچه ما دریافتیم این بود که برخی علائم مغزی، به ویژه شرایطی که تحت عنوان انسفالوپاتی شناخته می‌شود، ممکن است نشانه اولیه بیماری کووید ۱۹ باشد.»

انسفالوپاتی با گمراهی و گیجی عمومی مشخص می‌شود و شخص به درستی نمی بیند.

وی گفت: «آنها ممکن است ندانند کجا هستند یا در مورد افراد اطراف خود گیج شوند. ممکن است از تاریخ یا وقایع اخیر اطلاع نداشته باشند. اگر سردرگمی زیادی وجود داشته باشد که برای آن فرد غیرمعمول باشد، این نوعی اختلال عملکرد حاد مغزی را نشان می‌دهد.»

این مطالعه نشان داد که علائم انسفالوپاتی معمولاً چند روز قبل یا همزمان با پیشرفت کووید ۱۹ در یک مرحله جدی که نیاز به درمان فشرده مانند بستری در بخش مراقبتهای ویژه یا اتصال به دستگاه تنفسی ونتیلاتور دارد، ظاهر می‌شوند.

به گفته محققان، توجه به علائم انسفالوپاتی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ می‌تواند به پزشکان کمک کند درمان را خیلی زودتر آغاز کنند و به طور بالقوه از بروز بیماری شدید جلوگیری کنند.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ گیجی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو

به گزارش خبرآنلاین،مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

عصرایران در خبری نوشت:در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902737

دیگر خبرها

  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب