Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:29:29 GMT

علوم فضایی چیست؟

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۰۳۰۰

علوم فضایی چیست؟

ایستگاه فضایی بین‌المللی اخیرا در حساب کاربری خود در اینستاگرام تصاویری از فضانوردان هنگام انجام آزمایشات مختلف منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، ایستگاه فضایی بین‌المللی با انتشار این تصاویر نوشت: علوم فضایی، علمی است که در آن محققان پدیده‌های جدیدی را که در گرانش زمین قابل کشف نیست، کشف می‌کنند.

عکس ۱) شین کیمبرو(Shane Kimbrough) فضانورد ناسا به مطالعه مدیریت آب گیاهان می‌پردازد و طی آن به بررسی هیدروپونیک در شرایط ریزگرانش می‌پردازد که این موضوع همچنین ممکن است سیستم‌های آبیاری روی زمین را بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشت هیدروپونیک یا آب‌کشت شیوه کشت گیاه بدون خاک می‌باشد.

عکس ۲)  آکی‌هیکو هوشیده(Akihiko Hoshide) فرمانده ماموریت اکسپدیشن-۶۵ و فضانورد آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن، سرخرگ رانی پای راست خود را برای آزمایش سالخوردگی عروقی اسکن می‌کند و به بررسی این موضوع که پرواز فضایی طولانی مدت بر ساختار قلب عروقی یک فضانورد چه تأثیری می‌گذارد، می‌پردازد.

عکس ۳) توماس پسکه(Thomas Pesquet)فضانورد آژانس فضایی اروپا به بررسی نمونه‌های بلوری پروتئینی برای انجام یک مطالعه بیوتکنولوژی می‌پردازد. که این موضوع به طور بالقوه به توسعه داروهای بهتر برای درمان انواع بیماری‌ها در زمین و پیشرفت تجاری فضا منجر می‌شود.

تصویر ۴) مگان مک‌آرتور(Megan McArthur) فضانورد ناسا بر روی یک تحقیق فیزیک فضایی کار می‌کند و می‌خواهد فناوری مورد استفاده در تولید بلورهای نیمه رسانا را بهبود بخشد.

عکس ۵) "مارک وند هی"(Mark Vande Hei) مهندس پرواز ناسا برای مطالعه موضوع "مصونیت آسمانی"(Celestial Immunity) در داخل بخش "LSG" کار می‌کند. این مطالعه ممکن است بینشی در مورد تولید واکسن‌ و داروهای جدید فراهم کند که این امر نیز ممکن است به پیشرفت تجاری‌سازی فضا کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناسا ايستگاه فضايي بين المللي فضانورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟