Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@21:55:23 GMT

علت گلودرد طولانی مدت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۴۴۸۶

بر اساس نتایج یک مطالعه تازه، پزشکان عمومی باید بیمارانی را که از گلودرد دائمی، تنگی نفس، مشکل در قورت دادن و گوش‌درد رنج می‌برند برای معاینات مربوط به سرطان نزد پزشک متخصص بفرستند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، در حال حاضر توصیه می‌شود بیمارانی که صدایشان برای مدت طولانی گرفته یا توده‌ای در ناحیه گردن آن‌ها ظاهر شده برای سرطان حلق یا حنجره تحت معاینه قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال "ویلین وو" از مرکز مطالعات سرطان بریتانیا در این‌باره تاکید کرده که بیماران نباید نگران شوند.

او گفت: گلودرد به خودی خود به سرطان حنجره ربطی ندارد، اما این مطالعه بهترین شواهد تا به امروز را برای تقویت توصیه‌های فعلی و ارجاع دادن بیماران مسن‌تری که صدای آن‌ها برای مدتی طولانی خش دار است، فراهم می‌کند.

حنجره، بخشی از حلق است که در نقطه شروع نای قرار دارد، دستگاهی که به تنفس و تکلم کمک می‌کند.

در بریتانیا سالانه حدود ۲۰۰۰ نفر به سرطان حنجره مبتلا می‌شوند.

در بررسی‌های تازه تحت سرپرستی متخصصان دانشگاه "اکستر" روی سوابق پزشکی بیمارانی که نزد بیش از ۶۰۰ پزشک عمومی رفته‌اند بررسی شده است.

دکتر "الیزابت شپرد" نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: این اولین بررسی جدی روی همه علائمی است که ممکن است برای تشخیص سرطان حنجره مهم باشند.

او گفت: اهمیت مطالعه این است که فهمیدیم صدای خش دار در سرطان حنجره اهمیت دارد، اما وقتی با گلودرد مزمن همراه باشد خطر مبتلا بودن بیمار به سرطان حنجره خیلی بیشتر می‌شود.

همچنین پروفسور "ویلی همیلتون" از نویسندگان مطالعه، یکی از کسانی است که توصیه‌های کنونی "ان آی سی ای" (موسسه ملی پیشتازی در بهداشت و مراقبت) را تهیه کرده‌اند. او می‌گوید این تحقیقات مهم است، چون به طور بالقوه جدی بودن بعضی علائم به صورت مرکب، که قبلاً خطر آن کم تشخیص داده می‌شد را نشان می‌دهد.

با این حال او تاکید دارد که منظور آن‌ها فقط یک گلودرد عادی نیست بلکه گلودرد باید آنقدر جدی باشد که بیمار به پزشک خود مراجعه کند.

 وی همچنین یادآور شد ترکیب علائم دائمی شامل گلودرد، خش دار بودن صدا، سختی تنفس یا قورت دادن است که می‌تواند هشدار دهنده باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلودرد سرطان حنجره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار

مصرف سیگار موجب بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلا به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را از دست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟