Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد که مصرف داروی متفورمین خطر مرگ بیماران کرونایی مبتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد.

به گزارش برنا؛ گروهی از محققان به منظور بررسی تأثیر داروی متفورمین بر کاهش خطر مرگ و میر بیماران کرونایی مبتلا به دیابت نوع دوم، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف داده‌های سلامت ۲۵ هزار و ۳۲۶ فرد را که آزمایش کرونا داده بودند، ارزیابی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی انجام این مطالعه ۱۱ درصد افرادی که آزمایش کرونای آن‌ها مثبت بود جان خود را از دست دادند.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۹۳ درصد کسانی که بر اثر بیماری کرونا فوت کردند، بیش از ۵۰ سال سن داشتند و فشار خون آن‌ها نیز بالا بود. علاوه بر این محققان دریافتند که دیابت خطر مرگ و میر بیماران کرونایی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد، به طوری که ۶۷ درصد کسانی که در این مطالعه جان خود را از دست دادند، علاوه بر بیماری کووید -۱۹، به بیماری دیابت نیز مبتلا بودند.

پژوهشگران با انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که مصرف داروی متفورمین مرگ و میر ناشی از کرونا را کاهش می‌دهد. به طوری که ۱۱ درصد افراد کرونایی مبتلا به دیابت نوع دوم که متفورمین مصرف کردند، جان خود را از دست دادند، اما این درصد در میان کسانی که داروی متفورمین مصرف نکردند، ۲۳ درصد بود.

به گفته محققان مصرف داروی متفورمین، به عنوان یک عامل مستقل تأثیرگذار بر مرگ و میر بیماران کرونایی در نظر گرفته می‌شود. لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده در این مطالعه مورد تأیید قرار بگیرد.

نتایج این مطالعه در مجله Frontiers in Endocrinology منتشر شده است./ ایمنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دیابت کرونا بیماران کرونایی داروی متفورمین مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند